Promocje
Pompa ciepła  TEBAS 11,5-16 kW  basen 60-80 m3
Pompa ciepła TEBAS 11,5-16 kW basen 60-80 m3
7 399,00 zł 7 199,00 zł
szt.
Pompa ciepła  TEBAS 9,7 -13,1 kW 230 V 40-70m3 basen
Pompa ciepła TEBAS 9,7 -13,1 kW 230 V 40-70m3 basen
5 899,00 zł 5 799,00 zł
szt.
Zestaw filtracyjny mini Saturn TEBAS z pompą
Zestaw filtracyjny mini Saturn TEBAS z pompą
780,00 zł 749,00 zł
szt.
Pompa ciepła  TEBAS 6,5-9 kW  do 35 m3 basen
Pompa ciepła TEBAS 6,5-9 kW do 35 m3 basen
4 399,00 zł 3 999,00 zł
szt.
Folia solarna  3,5 m przykrycie plandeka
Folia solarna 3,5 m przykrycie plandeka
75,00 zł 72,00 zł
szt.
Skimmer EURO z tworzywa folia+beton+poliester 8m3/h
Skimmer EURO z tworzywa folia+beton+poliester 8m3/h
385,00 zł 356,00 zł
szt.
Folia solarna 5m x 12m pokrywa przykrycie basenu
Folia solarna 5m x 12m pokrywa przykrycie basenu
1 299,00 zł 1 225,00 zł
szt.
Folia 4m x 8m basenowa solarna pęcherzykowa przykrycie
Folia 4m x 8m basenowa solarna pęcherzykowa przykrycie
699,00 zł 652,00 zł
szt.
Zwijacz folii solarnej rolka  do 6m  montowana na stałe nierdzewna
Zwijacz folii solarnej rolka do 6m montowana na stałe nierdzewna
1 599,00 zł 1 559,00 zł
szt.
Rolka zwijająca folię solarną 7m nierdzewna na kółkach
Rolka zwijająca folię solarną 7m nierdzewna na kółkach
1 599,00 zł 1 559,00 zł
szt.
Rolka zwijająca folię basenową solarną ABS do 5 m
Rolka zwijająca folię basenową solarną ABS do 5 m
480,00 zł 469,00 zł
szt.
Produkt dnia
Pompa ciepła  TEBAS 6,5-9 kW  do 35 m3 basen
Pompa ciepła TEBAS 6,5-9 kW do 35 m3 basen
4 399,00 zł 3 999,00 zł
szt.
Folia solarna  3m pokrywa plandeka
Folia solarna 3m pokrywa plandeka
63,00 zł
szt.
Folia 4m x 8m basenowa solarna pęcherzykowa przykrycie
Folia 4m x 8m basenowa solarna pęcherzykowa przykrycie
699,00 zł 652,00 zł
szt.
Folia solarna 5m x 12m pokrywa przykrycie basenu
Folia solarna 5m x 12m pokrywa przykrycie basenu
1 299,00 zł 1 225,00 zł
szt.
Folia solarna  3,5 m przykrycie plandeka
Folia solarna 3,5 m przykrycie plandeka
75,00 zł 72,00 zł
szt.
Folia basenowa przykrycie plandeka 4mb
Folia basenowa przykrycie plandeka 4mb
85,00 zł
szt.
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu www.basendom.pl !

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych zgodnych z RODO !

 

Informacja dla obecnych oraz potencjalnych Klientów oraz osób i podmiotów współpracujących z firmą Dorota Rosenhof

W związku z rozpoczęciem z dniem 25 maja 2018 r. stosowania Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (dalej Rozporządzenie 2016/679) informuję, że:

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ) z siedzibą w Rokietnicy ul. Przy Trakcie 10/4 .

Pani/ Pana dane osobowe, pozyskane od Pani/ Pana dobrowolnie w celu realizacji umów sprzedaży i usług oferowanych przez firmę Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl) , będą przetwarzane tylko w celu realizacji obecnych i przyszłych umów sprzedaży , umów kupna i usług :

w celach utrzymania kontaktu stron w sprawie oferty handlowej i usługowej firmy Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl )

w celach marketingowych przedstawienia oferty handlowej i usługowej firmy Dorota Rosenhof ( BasenDOM sklep online www.basendom.pl ),

w celu prawnie uzasadnionego interesu fimry Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ), polegającego na ewentualnym dochodzeniu roszczeń lub obronie przed roszczeniami.

w celu realizacji zobowiązań publiczno-prawnych firmy Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ), w tym podatkowych.

Jednocześnie informuję, że przysługuje Pani/ Panu prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania czy wniesienia sprzeciwu względem przetwarzania danych.

Przysługuje Pani/ Panu prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Proszę zawsze o wyrażenie wycofania takiej zgody na piśmie lub drogą mailową.

Pani/ Pana dane osobowe będą przetwarzane podczas trwania umowy, w tym umowy ustnej, a dalej do czasu wycofania zgody na przetwarzanie danych będą one wykorzystywane (w szczególności: imię nazwisko, telefon,adres zamieszkania , adres e-mail) w celach marketingowych bezpośrednio przez firmę Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep oline www.basendom.pl ) , dla przedstawiania aktualnej oraz przyszłej oferty handlowej i usług firmy Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ) .

Poprzednie brzmienie polityki prywatności : 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

Chcielibyśmy podkreślić , iż nasz sklep posiada certyfikat bezpieczeństwa SSL ! 

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres email : biuro@basendom.pl bądź telefonicznie pod numerem 669-990-788  .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl