Promocje
Kamienie brzegowe promień 1m łuk Gobi piaskowy
Kamienie brzegowe promień 1m łuk Gobi piaskowy
109,00 zł 108,00 zł 88,62 zł 87,80 zł
szt.
Pompa do basenu Saturn TEBAS 19 m³/h
Pompa do basenu Saturn TEBAS 19 m³/h
1 192,89 zł 888,00 zł 969,83 zł 721,95 zł
szt.
Kamień brzegowy narożnik wewnętrzny prosty biały BORDO
Kamień brzegowy narożnik wewnętrzny prosty biały BORDO
79,00 zł 76,00 zł 64,23 zł 61,79 zł
szt.
Piasek filtracyjny 1,00 - 2,00 mm 25 kg kwarc 98,89 %
Piasek filtracyjny 1,00 - 2,00 mm 25 kg kwarc 98,89 %
55,00 zł 45,00 zł 44,72 zł 36,59 zł
szt.
Folia solarna  3,5 m przykrycie plandeka
Folia solarna 3,5 m przykrycie plandeka
89,00 zł 70,00 zł 72,36 zł 56,91 zł
szt.
Filtr 610 mm  z pompą 14m3 zawór zestaw SATURN
Filtr 610 mm z pompą 14m3 zawór zestaw SATURN
1 799,00 zł 1 759,00 zł 1 462,60 zł 1 430,08 zł
szt.
Chlor granulat do basenu  QUICK 5 kg RAINBOW
Chlor granulat do basenu QUICK 5 kg RAINBOW
109,00 zł 95,00 zł 100,93 zł 87,96 zł
szt.
Rura elastyczna wąż 40 mm rolka 25 mb PVC
Rura elastyczna wąż 40 mm rolka 25 mb PVC
399,00 zł 349,00 zł 324,39 zł 283,74 zł
szt.
Skimmer  przedłużony z tworzywa folia  8m3/h
Skimmer przedłużony z tworzywa folia 8m3/h
375,00 zł 345,00 zł 304,88 zł 280,49 zł
szt.
Automat  dozujący pH/chlor  EFka 300
Automat dozujący pH/chlor EFka 300
8 100,00 zł 7 900,00 zł 6 585,37 zł 6 422,76 zł
szt.
Rura elastyczna wąż 75 mm rolka 25 mb PVC
Rura elastyczna wąż 75 mm rolka 25 mb PVC
1 299,00 zł 1 199,00 zł 1 056,10 zł 974,80 zł
szt.
Zwijacz do folii basenowej solarnej  6m na kółkach
Zwijacz do folii basenowej solarnej 6m na kółkach
1 490,00 zł 1 390,00 zł 1 211,38 zł 1 130,08 zł
szt.
Produkt dnia
Elektryczny podgrzewacz   18 kW 400 V basen termostat Pahlen
Elektryczny podgrzewacz 18 kW 400 V basen termostat Pahlen
1 375,00 zł 1 117,89 zł
szt.
Chlor do basenu Maxi Chlor 200 g 5 kg RAINBOW tabletki
Chlor do basenu Maxi Chlor 200 g 5 kg RAINBOW tabletki
141,00 zł 105,00 zł 130,56 zł 97,22 zł
szt.
Folia solarna przykrycie basenu 5m x 10m 400 mikronów
Folia solarna przykrycie basenu 5m x 10m 400 mikronów
1 090,00 zł 1 018,00 zł 886,18 zł 827,64 zł
szt.
Folia solarna 5m x 12m pokrywa  basenu 400 mik
Folia solarna 5m x 12m pokrywa basenu 400 mik
1 550,00 zł 1 299,00 zł 1 260,16 zł 1 056,10 zł
szt.
Kamień brzegowy promień 1 m łuk biały BORDO
Kamień brzegowy promień 1 m łuk biały BORDO
102,00 zł 98,00 zł 82,93 zł 79,67 zł
szt.
Zestaw filtracyjny Batory 650 mm z pompą Magna (Bettar) 14m3
Zestaw filtracyjny Batory 650 mm z pompą Magna (Bettar) 14m3
3 599,00 zł 3 459,00 zł 2 926,02 zł 2 812,20 zł
szt.
Wymiennik ciepła do basenu 40 kW ogrzewanie TEBAS STEEL
Wymiennik ciepła do basenu 40 kW ogrzewanie TEBAS STEEL
718,00 zł 583,74 zł
szt.
 Super Flock 5 kg  koagulant klarowanie mętność
Super Flock 5 kg koagulant klarowanie mętność
53,00 zł 52,00 zł 43,09 zł 42,28 zł
szt.
Kolektor solarny do basenu słoneczny grzanie
Kolektor solarny do basenu słoneczny grzanie
499,00 zł 405,69 zł
szt.
Zwijarka folii solarnej 5m na stałe
Zwijarka folii solarnej 5m na stałe
1 350,00 zł 1 097,56 zł
szt.
Elektrolizer soli LIMPIDO  XC 60 XC 100
Elektrolizer soli LIMPIDO XC 60 XC 100
6 307,00 zł 5 127,64 zł
Rura elastyczna  wąż 20/16 mm rolka 25mb PVC
Rura elastyczna wąż 20/16 mm rolka 25mb PVC
215,00 zł 174,80 zł
szt.
Rolka zwijacz folii do basenu biały 6m ABS
Rolka zwijacz folii do basenu biały 6m ABS
499,00 zł 405,69 zł
szt.
Filtr 610 mm  z pompą 14m3 zawór zestaw SATURN
Filtr 610 mm z pompą 14m3 zawór zestaw SATURN
1 799,00 zł 1 759,00 zł 1 462,60 zł 1 430,08 zł
szt.
Zestaw środków do basenu zimą Winterfluid Algenex Chlor  od 20-70m3 wody
Zestaw środków do basenu zimą Winterfluid Algenex Chlor od 20-70m3 wody
299,00 zł 269,00 zł 276,85 zł 249,07 zł
zestaw
Lampa basenowa 60 LED 30 W 60 światło białe zimne 2400lm
Lampa basenowa 60 LED 30 W 60 światło białe zimne 2400lm
649,00 zł 619,00 zł 527,64 zł 503,25 zł
szt.
Chemia basenowa pH minus 4 kg korekta PH
Chemia basenowa pH minus 4 kg korekta PH
39,00 zł 36,11 zł
szt.
Automatyczny zawór płuczący Omni Tronic do filtra
Automatyczny zawór płuczący Omni Tronic do filtra
4 286,00 zł 3 990,00 zł 3 484,55 zł 3 243,90 zł
Transformator lamp12V  300 W
Transformator lamp12V 300 W
285,00 zł 231,71 zł
szt.
Masaż Tajfun Jet - zestaw montażowy 15 cm
Masaż Tajfun Jet - zestaw montażowy 15 cm
2 130,00 zł 1 731,71 zł
szt.
Automat  dozujący pH/chlor  EFka 300
Automat dozujący pH/chlor EFka 300
8 100,00 zł 7 900,00 zł 6 585,37 zł 6 422,76 zł
szt.
Dolphin M500 odkurzacz robot szczotka PCW+wózek+ pilot
Dolphin M500 odkurzacz robot szczotka PCW+wózek+ pilot
7 599,00 zł 6 178,05 zł
szt.
Rura elastyczna wąż 40 mm rolka 25 mb PVC
Rura elastyczna wąż 40 mm rolka 25 mb PVC
399,00 zł 349,00 zł 324,39 zł 283,74 zł
szt.
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Wersje językowe

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu www.basendom.pl !

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych zgodnych z RODO !

 

Informacja dla obecnych oraz potencjalnych Klientów oraz osób i podmiotów współpracujących z firmą Dorota Rosenhof

W związku z rozpoczęciem z dniem 25 maja 2018 r. stosowania Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (dalej Rozporządzenie 2016/679) informuję, że:

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ) z siedzibą w Rokietnicy ul. Przy Trakcie 10/4 .

Pani/ Pana dane osobowe, pozyskane od Pani/ Pana dobrowolnie w celu realizacji umów sprzedaży i usług oferowanych przez firmę Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl) , będą przetwarzane tylko w celu realizacji obecnych i przyszłych umów sprzedaży , umów kupna i usług :

w celach utrzymania kontaktu stron w sprawie oferty handlowej i usługowej firmy Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl )

w celach marketingowych przedstawienia oferty handlowej i usługowej firmy Dorota Rosenhof ( BasenDOM sklep online www.basendom.pl ),

w celu prawnie uzasadnionego interesu fimry Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ), polegającego na ewentualnym dochodzeniu roszczeń lub obronie przed roszczeniami.

w celu realizacji zobowiązań publiczno-prawnych firmy Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ), w tym podatkowych.

Jednocześnie informuję, że przysługuje Pani/ Panu prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania czy wniesienia sprzeciwu względem przetwarzania danych.

Przysługuje Pani/ Panu prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Proszę zawsze o wyrażenie wycofania takiej zgody na piśmie lub drogą mailową.

Pani/ Pana dane osobowe będą przetwarzane podczas trwania umowy, w tym umowy ustnej, a dalej do czasu wycofania zgody na przetwarzanie danych będą one wykorzystywane (w szczególności: imię nazwisko, telefon,adres zamieszkania , adres e-mail) w celach marketingowych bezpośrednio przez firmę Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep oline www.basendom.pl ) , dla przedstawiania aktualnej oraz przyszłej oferty handlowej i usług firmy Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ) .

Poprzednie brzmienie polityki prywatności : 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

Chcielibyśmy podkreślić , iż nasz sklep posiada certyfikat bezpieczeństwa SSL ! 

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres email : biuro@basendom.pl bądź telefonicznie pod numerem 669-990-788  .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl