Promocje
Rura 63 mm elastyczna PVC
Rura 63 mm elastyczna PVC
35,00 zł 25,00 zł 28,46 zł 20,33 zł
metr bieżący
Żarówka LED  RGB 12V 16 W pilot w komplecie
Żarówka LED RGB 12V 16 W pilot w komplecie
999,00 zł 780,00 zł 812,20 zł 634,15 zł
szt.
Produkt dnia
ph plus korektor PH+ 3 kg korekcja PH granulat
ph plus korektor PH+ 3 kg korekcja PH granulat
36,00 zł 33,33 zł
szt.
Filtr 610 mm  z pompą 14m3  basen do 60m3  zestaw SATURN
Filtr 610 mm z pompą 14m3 basen do 60m3 zestaw SATURN
1 699,00 zł 1 381,30 zł
szt.
Zestaw chemii na zimę Winter fluid +Algenex+Chlor maxi
Zestaw chemii na zimę Winter fluid +Algenex+Chlor maxi
79,00 zł 73,15 zł
szt.
Pompa ciepła do basenu 50 m3 INWERTER S 10,5 kW
Pompa ciepła do basenu 50 m3 INWERTER S 10,5 kW
6 900,00 zł 5 609,76 zł
szt.
 Lampa basenowa  LED Flex 1485lm , 16W, 12 V beżowa światło białe
Lampa basenowa LED Flex 1485lm , 16W, 12 V beżowa światło białe
1 299,00 zł 1 056,10 zł
szt.
Siatka basenowa  podbierak rama z tworzywa
Siatka basenowa podbierak rama z tworzywa
12,00 zł 9,76 zł
szt.
Rura 63 mm elastyczna PVC
Rura 63 mm elastyczna PVC
35,00 zł 25,00 zł 28,46 zł 20,33 zł
metr bieżący
Lampa LED  44 W płaska do wszystkich rodzajów basenów
Lampa LED 44 W płaska do wszystkich rodzajów basenów
999,00 zł 812,20 zł
szt.
Wymiennik ciepła 75 kW stalowy AISI 316 komplet z uchwytami
Wymiennik ciepła 75 kW stalowy AISI 316 komplet z uchwytami
2 138,00 zł 1 738,21 zł
szt.
Rura elastyczna wąż 75 mm rolka 25 mb PVC
Rura elastyczna wąż 75 mm rolka 25 mb PVC
1 299,00 zł 1 056,10 zł
szt.
Kamień brzegowy promień 0,5 m łuk biały BORDO
Kamień brzegowy promień 0,5 m łuk biały BORDO
125,00 zł 101,63 zł
szt.
Pompa ciepła  TEBAS 6,5-9 kW  do 35 m3 basen
Pompa ciepła TEBAS 6,5-9 kW do 35 m3 basen
4 999,00 zł 4 064,23 zł
szt.
Transformator 100W do lamp LED  białych i kolorowych
Transformator 100W do lamp LED białych i kolorowych
169,00 zł 137,40 zł
szt.
Pompa ciepła  do basenu  40-70m3  TEBAS 9,7 -13,1 kW 230 V
Pompa ciepła do basenu 40-70m3 TEBAS 9,7 -13,1 kW 230 V
6 550,00 zł 5 325,20 zł
szt.
Przykrycie basenu 4m x 10 m 400 mikronów
Przykrycie basenu 4m x 10 m 400 mikronów
1 090,00 zł 886,18 zł
szt.
Piasek filtracyjny   0,4 - 0,8 mm 25kg kwarc 98,73%
Piasek filtracyjny 0,4 - 0,8 mm 25kg kwarc 98,73%
59,00 zł 47,97 zł
szt.
Wymiennik ciepła 120 kW ogrzewanie basenu stal  TEBAS STEEL
Wymiennik ciepła 120 kW ogrzewanie basenu stal TEBAS STEEL
1 393,00 zł 1 132,52 zł
szt.
Odkurzacz basenowy DolphinS400 szczotka PCV
Odkurzacz basenowy DolphinS400 szczotka PCV
6 399,00 zł 5 202,44 zł
szt.
Pompa Badu ECO Touch PRO filtrująca do basenu
Pompa Badu ECO Touch PRO filtrująca do basenu
4 123,00 zł 3 352,03 zł
szt.
 Super Flock 5 kg  koagulant klarowanie mętność
Super Flock 5 kg koagulant klarowanie mętność
53,00 zł 43,09 zł
szt.
Siatka denna basenowa  rama z aluminium
Siatka denna basenowa rama z aluminium
39,00 zł 31,71 zł
szt.
Elektrolizer soli LIMPIDO  XC 60 XC 100
Elektrolizer soli LIMPIDO XC 60 XC 100
5 999,00 zł 4 877,24 zł
Folia solarna przykrycie basenu 5m x 10m 400 mikronów
Folia solarna przykrycie basenu 5m x 10m 400 mikronów
1 350,00 zł 1 097,56 zł
szt.
Uszczelka żarówki  EURO White Edition 1 szt.
Uszczelka żarówki EURO White Edition 1 szt.
87,00 zł 70,73 zł
zestaw
Rolka zwijająca folię solarną 7m nierdzewna na kółkach
Rolka zwijająca folię solarną 7m nierdzewna na kółkach
1 599,00 zł 1 300,00 zł
szt.
Żarówka LED  RGB 12V 16 W pilot w komplecie
Żarówka LED RGB 12V 16 W pilot w komplecie
999,00 zł 780,00 zł 812,20 zł 634,15 zł
szt.
Zwijak folii basenowej na kółkach nierdzewna do 5m
Zwijak folii basenowej na kółkach nierdzewna do 5m
999,00 zł 812,20 zł
szt.
Pompa wodna filtracyjna 10 m3 / h  0,73 KW
Pompa wodna filtracyjna 10 m3 / h 0,73 KW
998,00 zł 811,38 zł
szt.
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Wersje językowe

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu www.basendom.pl !

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych zgodnych z RODO !

 

Informacja dla obecnych oraz potencjalnych Klientów oraz osób i podmiotów współpracujących z firmą Dorota Rosenhof

W związku z rozpoczęciem z dniem 25 maja 2018 r. stosowania Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (dalej Rozporządzenie 2016/679) informuję, że:

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ) z siedzibą w Rokietnicy ul. Przy Trakcie 10/4 .

Pani/ Pana dane osobowe, pozyskane od Pani/ Pana dobrowolnie w celu realizacji umów sprzedaży i usług oferowanych przez firmę Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl) , będą przetwarzane tylko w celu realizacji obecnych i przyszłych umów sprzedaży , umów kupna i usług :

w celach utrzymania kontaktu stron w sprawie oferty handlowej i usługowej firmy Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl )

w celach marketingowych przedstawienia oferty handlowej i usługowej firmy Dorota Rosenhof ( BasenDOM sklep online www.basendom.pl ),

w celu prawnie uzasadnionego interesu fimry Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ), polegającego na ewentualnym dochodzeniu roszczeń lub obronie przed roszczeniami.

w celu realizacji zobowiązań publiczno-prawnych firmy Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ), w tym podatkowych.

Jednocześnie informuję, że przysługuje Pani/ Panu prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania czy wniesienia sprzeciwu względem przetwarzania danych.

Przysługuje Pani/ Panu prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Proszę zawsze o wyrażenie wycofania takiej zgody na piśmie lub drogą mailową.

Pani/ Pana dane osobowe będą przetwarzane podczas trwania umowy, w tym umowy ustnej, a dalej do czasu wycofania zgody na przetwarzanie danych będą one wykorzystywane (w szczególności: imię nazwisko, telefon,adres zamieszkania , adres e-mail) w celach marketingowych bezpośrednio przez firmę Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep oline www.basendom.pl ) , dla przedstawiania aktualnej oraz przyszłej oferty handlowej i usług firmy Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ) .

Poprzednie brzmienie polityki prywatności : 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

Chcielibyśmy podkreślić , iż nasz sklep posiada certyfikat bezpieczeństwa SSL ! 

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres email : biuro@basendom.pl bądź telefonicznie pod numerem 669-990-788  .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl