Promocje
Pompa ciepła  TEBAS 8,5-11,2 kW 230 V 30-50m3 basen
Pompa ciepła TEBAS 8,5-11,2 kW 230 V 30-50m3 basen
5 500,00 zł 5 100,00 zł 4 471,54 zł 4 146,34 zł
szt.
Chlor do basenu granulat 1 kg QUICK SZOK
Chlor do basenu granulat 1 kg QUICK SZOK
49,00 zł 45,00 zł 45,37 zł 41,67 zł
szt.
Chemia do basenu Maxi Chlor tabletki 200 g 1 kg RAINBOW
Chemia do basenu Maxi Chlor tabletki 200 g 1 kg RAINBOW
49,00 zł 45,00 zł 45,37 zł 41,67 zł
szt.
Filtr basenowy SATURN 406 mm z zaworem górnym
Filtr basenowy SATURN 406 mm z zaworem górnym
899,00 zł 845,00 zł 730,89 zł 686,99 zł
szt.
Lampa basenowa 60 LED 30 W 60 światło białe zimne 2400lm
Lampa basenowa 60 LED 30 W 60 światło białe zimne 2400lm
649,00 zł 629,00 zł 527,64 zł 511,38 zł
szt.
Pompa ciepła  TEBAS 11,5-16 kW  basen 60-80 m3
Pompa ciepła TEBAS 11,5-16 kW basen 60-80 m3
7 650,00 zł 7 350,00 zł 6 219,51 zł 5 975,61 zł
szt.
Zestaw filtracyjny z pompą 8m3 do basenu 30 m3 INTEX BESTWAY
Zestaw filtracyjny z pompą 8m3 do basenu 30 m3 INTEX BESTWAY
899,00 zł 845,00 zł 730,89 zł 686,99 zł
szt.
Pompa ciepła  TEBAS 6,5-9 kW  do 35 m3 basen
Pompa ciepła TEBAS 6,5-9 kW do 35 m3 basen
4 790,00 zł 4 450,00 zł 3 894,31 zł 3 617,89 zł
szt.
Pompa ciepła Hydro Pro 10 kW do basenu 45 m 3
Pompa ciepła Hydro Pro 10 kW do basenu 45 m 3
6 400,00 zł 5 400,00 zł 5 203,25 zł 4 390,24 zł
szt.
Pływak zimowy do basenów zewnętrznych ogrodowych
Pływak zimowy do basenów zewnętrznych ogrodowych
35,00 zł 29,00 zł 28,46 zł 23,58 zł
szt.
Odkurzacz TEBAS 7310 automat robot DNO ŚCIANY
Odkurzacz TEBAS 7310 automat robot DNO ŚCIANY
2 750,00 zł 2 500,00 zł 2 235,77 zł 2 032,52 zł
szt.
Pompa ciepła  do basenu  40-70m3  TEBAS 9,7 -13,1 kW 230 V
Pompa ciepła do basenu 40-70m3 TEBAS 9,7 -13,1 kW 230 V
6 550,00 zł 5 999,00 zł 5 325,20 zł 4 877,24 zł
szt.
Produkt dnia
Koagulant 1kg  płynny Super Flock klarowanie mętność
Koagulant 1kg płynny Super Flock klarowanie mętność
25,00 zł 20,33 zł
szt.
Lampa halogen  300 W ,12 V komplet lampa basenowa
Lampa halogen 300 W ,12 V komplet lampa basenowa
499,00 zł 405,69 zł
Pompa ciepła do basenu 50 m3 INWERTER S 10,5 kW
Pompa ciepła do basenu 50 m3 INWERTER S 10,5 kW
6 900,00 zł 5 609,76 zł
szt.
Wymiennik ciepła 75 kW stalowy AISI 316 komplet z uchwytami
Wymiennik ciepła 75 kW stalowy AISI 316 komplet z uchwytami
2 138,00 zł 1 738,21 zł
szt.
Automatyczny zawór płuczący Omni Tronic do filtra
Automatyczny zawór płuczący Omni Tronic do filtra
4 286,00 zł 3 484,55 zł
Odbojnik do drabinki 30015teb komplet
Odbojnik do drabinki 30015teb komplet
69,00 zł 56,10 zł
szt.
Pompa ciepła  TEBAS 8,5-11,2 kW 230 V 30-50m3 basen
Pompa ciepła TEBAS 8,5-11,2 kW 230 V 30-50m3 basen
5 500,00 zł 5 100,00 zł 4 471,54 zł 4 146,34 zł
szt.
Rura elastyczna wąż 75 mm rolka 25 mb PVC
Rura elastyczna wąż 75 mm rolka 25 mb PVC
1 299,00 zł 1 056,10 zł
szt.
Wymiennik ciepła 13 kW stalowy AISI 316 z uchwytami
Wymiennik ciepła 13 kW stalowy AISI 316 z uchwytami
1 099,00 zł 893,50 zł
szt.
Tabletki multifunkcyjne RAINBOW 1 kg 20g Mini Maxi
Tabletki multifunkcyjne RAINBOW 1 kg 20g Mini Maxi
49,00 zł 45,37 zł
szt.
Pompa Saturn JET 70 m3/h do masażu wodnego
Pompa Saturn JET 70 m3/h do masażu wodnego
999,00 zł 812,20 zł
Szczotka dna - odkurzacz ręczny trójkątny
Szczotka dna - odkurzacz ręczny trójkątny
69,00 zł 56,10 zł
 Super Flock 5 kg  koagulant klarowanie mętność
Super Flock 5 kg koagulant klarowanie mętność
53,00 zł 43,09 zł
szt.
Zestaw filtracyjny BATORY II 900 mm z pompą basen 90m3
Zestaw filtracyjny BATORY II 900 mm z pompą basen 90m3
5 820,00 zł 4 731,71 zł
Odkurzacz basenowy  Hayward SharkVac XL Pilot
Odkurzacz basenowy Hayward SharkVac XL Pilot
5 500,00 zł 4 471,54 zł
szt.
Chemia basenowa pH minus 4 kg korekta PH
Chemia basenowa pH minus 4 kg korekta PH
45,00 zł 36,59 zł
szt.
Transformator lamp12V  300 W
Transformator lamp12V 300 W
299,00 zł 243,09 zł
szt.
Pompa Badu Magna  8-14 M3/H Speck Pumpen
Pompa Badu Magna 8-14 M3/H Speck Pumpen
1 799,00 zł 1 462,60 zł
Pompa ciepła  TEBAS 11,5-16 kW  basen 60-80 m3
Pompa ciepła TEBAS 11,5-16 kW basen 60-80 m3
7 650,00 zł 7 350,00 zł 6 219,51 zł 5 975,61 zł
szt.
FOLIA SOLARNA BASENOWA 5m PLANDEKA metr bieżący
FOLIA SOLARNA BASENOWA 5m PLANDEKA metr bieżący
135,00 zł 109,76 zł
szt.
Kamień brzegowy narożnik zewnętrzny  prosty biały seria BORDO
Kamień brzegowy narożnik zewnętrzny prosty biały seria BORDO
109,00 zł 88,62 zł
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Wersje językowe

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu www.basendom.pl !

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych zgodnych z RODO !

 

Informacja dla obecnych oraz potencjalnych Klientów oraz osób i podmiotów współpracujących z firmą Dorota Rosenhof

W związku z rozpoczęciem z dniem 25 maja 2018 r. stosowania Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (dalej Rozporządzenie 2016/679) informuję, że:

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ) z siedzibą w Rokietnicy ul. Przy Trakcie 10/4 .

Pani/ Pana dane osobowe, pozyskane od Pani/ Pana dobrowolnie w celu realizacji umów sprzedaży i usług oferowanych przez firmę Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl) , będą przetwarzane tylko w celu realizacji obecnych i przyszłych umów sprzedaży , umów kupna i usług :

w celach utrzymania kontaktu stron w sprawie oferty handlowej i usługowej firmy Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl )

w celach marketingowych przedstawienia oferty handlowej i usługowej firmy Dorota Rosenhof ( BasenDOM sklep online www.basendom.pl ),

w celu prawnie uzasadnionego interesu fimry Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ), polegającego na ewentualnym dochodzeniu roszczeń lub obronie przed roszczeniami.

w celu realizacji zobowiązań publiczno-prawnych firmy Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ), w tym podatkowych.

Jednocześnie informuję, że przysługuje Pani/ Panu prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania czy wniesienia sprzeciwu względem przetwarzania danych.

Przysługuje Pani/ Panu prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Proszę zawsze o wyrażenie wycofania takiej zgody na piśmie lub drogą mailową.

Pani/ Pana dane osobowe będą przetwarzane podczas trwania umowy, w tym umowy ustnej, a dalej do czasu wycofania zgody na przetwarzanie danych będą one wykorzystywane (w szczególności: imię nazwisko, telefon,adres zamieszkania , adres e-mail) w celach marketingowych bezpośrednio przez firmę Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep oline www.basendom.pl ) , dla przedstawiania aktualnej oraz przyszłej oferty handlowej i usług firmy Dorota Rosenhof (BasenDOM sklep online www.basendom.pl ) .

Poprzednie brzmienie polityki prywatności : 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

Chcielibyśmy podkreślić , iż nasz sklep posiada certyfikat bezpieczeństwa SSL ! 

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres email : biuro@basendom.pl bądź telefonicznie pod numerem 669-990-788  .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl